Ειδικό Καθαριστικό Υγρό Φίλτρου

Μάρκα: Liqui Moly

Κωδικός Προϊόντος: 5169

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 52,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 42,02€
Τεμάχια:

Το ειδικό καθαριστικό "Pro-Line for diesel particle filters" είναι ένα ιδιαίτερο αποτελεσματικό υγρό για τον καθαρισμό του φίλτρου κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου επί του οχήματος. Το ειδικό καθαριστικό:

  • Διαλύει τις συνηθισμένες επικαθήσεις στα φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων.
  • Αποτελεσματικό για όλα τα φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου σε επιβατικά και σε οποιοδήποτε άλλο όχημα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης.
  • Εξασφαλίζει σωστή λειτουργία του κινητήρα, μέγιστη απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
  • Μειώνει το κόστος λειτουργίας του κινητήρα αποτρέποντας ακριβές επισκευές.

Σημείωση: Για την διεξαγωγή του καθαρισμού είναι απαραίτητος ο ψεκαστήρας ( 7946), το ίσιο ρύγχος ( 7948) ή και το γωνιακό ( 7947). Κατόπιν θα πρέπει να γίνει εφαρμογή του ειδικού υγρού ( 5171) 500ml με τον ίδιο τρόπο. Μετά την πλύση να επανατοποθετηθεί ο αισθητήρας (θερμοκρασίας ή πίεσης) που είχε αφαιρεθεί και να ενεργοποιηθεί από το συνεργείο η διαδικασία αναζωογόνησης του φίλτρου κατακράτησης σωματιδίων , σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Εφαρμογή: Ανάλογα με το όχημα θα πρέπει να βρείτε την δίοδο για το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου. Για τα περισσότερα οχήματα αρκεί να αφαιρεθεί ο αισθητήρας θερμοκρασίας ή πίεσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θερμοκρασία του φίλτρου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 40°C. Σε κάποια οχήματα το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων δεν είναι κάτω από το δάπεδο του οχήματος αλλά αμέσως μετά την πολλαπλή ή το Turbo, στα οποία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην περάσει μέσω ανοιχτής βαλβίδας εξαγωγής καθαριστικό υγρό μέσα στον θάλαμο καύσης. Ανάλογα με το μοντέλο , εισάγουμε το ρύγχος ( ίσιο ή γωνία) από την οπή του αισθητήρα μέσα στο χώρο πριν το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων και ψεκάζουμε ανά τακτά διαστήματα των 5-10 sec με διαλείμματα των 5-10 sec αντίστοιχα , όλο το περιεχόμενο της συσκευασίας (1lt) πάνω στην επιφάνεια του φίλτρου. Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει κατά τη διάρκεια του ψεκασμού να κινούμε ή και περιτρέξουμε το ρύγχος ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του φίλτρου. Η πίεση λειτουργίας του πιστολιού είναι στα 6-8 bar.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: