Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με διαπιστευμένες μεταφορικές εταιρίες και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες (**).  (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.)Από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τις μεταφορικές, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

(**) UPDATE Λόγω αυξημένου όγκου στις μεταφορικές εταιρείες και δεδομένων των συνθηκών, οι παραδόσεις των παραγγελιών ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Η Iordanopoulos δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους Πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι Πελάτες βαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Η Iordanopoulos δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.